Where the worlds of delicious enjoyment and healthy living unite

Welkom bij Balance

Waar de wereld van het heerlijk genieten en gezond leven met elkaar verenigd zijn. We creëren en produceren Belgische chocoladeproducten, die passen in een gezonde levensstijl en die bovendien heerlijk smaken!

Stevia

Chocolade met een verlaagd suikergehalte,
gezoet met stevia.


We hebben een overheerlijke chocolade vervaardigd met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. De chocolade is rijk aan vezels en bevat veel minder suikers dan de reguliere chocolade. En bovendien heeft het een excellente smaak.

Stevia is de natuurlijke zoetstof uit de Stevia plant, afkomstig uit Zuid-Amerika, waar het reeds honderden jaren gebruikt wordt als zoet kruid. Het is een wonderlijk alternatief voor suiker.
Het bevat geen calorieën of koolhydraten.

Gezoet met stevia

Bekijk hier ons assortiment
Stevia

 
Maltitol

Chocolade met een verlaagd suikergehalte,
gezoet met maltitol.


Het Balance gamma met zoetstof maltitol bevat een verlaagd suikergehalte. De producten krijgen hun heerlijke zoete smaak dankzij de zoetstof maltitol.Verder bevat het 15 tot 20% minder calorieën en is het verrijkt met vezels.

Gezoet met maltitol

Bekijk hier ons assortiment
Maltitol

Lactose-vrij

Chocolade zonder lactose


Onze chocolade zonder lactose biedt een perfect alternatief voor melkchocolade op basis van rijst, ook te vinden in ons Balance gamma.

Lactose is een suiker die van nature aanwezig is in dierlijke melk. Lactose intolerantie is één van de meest voorkomende voedselallergieën.

Lactose vrij

Bekijk hier ons assortiment
Zonder lactose

 
Balance Belgian Chocolate
Oeps, uw web browser wordt niet ondersteund :(

balancechocolate.be werkt met een groot aantal browsers. Maar indien u wil gebruikmaken van alle mogelijkheden en functionaliteiten, gelieve een upgrade uit te voeren naar een moderne browser. U kan de laatste versie van de ondersteunde browsers hieronder vinden:

 

Google Chrome

 

Mozilla Firefox

 

Apple Safari

 

Microsoft Internet Explorer

Waarom moet ik upgraden?

Met een verouderde browser op het internet surfen is net als met een stoomtrein op de sporen van een supermoderne trein reizen -- het zal wellicht werken, maar er wordt geen gebruik gemaakt van de snelheid en veiligheid van alle moderne technologie. Een nieuwe, up-to-date browser zal minder vaak vastlopen, uw pagina's zullen veel sneller geladen worden en u zal heel wat beter beveiligd zijn tegen allerhande virussen en malware-aanvallen.