Klingele Chocolade

Koen Klingele zette in 1995 zijn eerste stappen in de chocoladewereld. Hij wou zijn ultieme droom waarmaken : heerlijke chocolade creëren en zorg dragen voor jouw gezondheid.

Met ambitie, passie en veel creativiteit werd er sindsdien gebouwd aan Balance, die een balans brengt tussen lekkere smaken en een goede levensstijl.

Klingele Chocolade > Lees hier alles over Klingele chocolade

Je krijgt niet alleen heerlijke chocolade, maar ook meer vezels, meer smaak, extra cacao, en een gezond alternatief naar jouw wensen.

Als specialist in gezonde chocolade tonen we jou dat het niet de suiker is die zorgt voor de verrukkelijke smaak.
Het zit ’m namelijk in onze fijne ingrediënten en de liefde voor chocolade.Because welovechocolate!

Wist je dat we al meer dan 20 jaar elke dag zoeken naar nieuwe smaken en combinaties?

Zo is Balance uitgegroeid tot een merk om trots op te zijn en worden onze chocolades wereldwijd geproefd in meer dan 40 verschillende landen. We hebben een lange weg afgelegd maar de toekomst lacht ons toe.

En geloof ons, we hebben er zin in!

Balance Belgian Chocolate
Oeps, uw web browser wordt niet ondersteund :(

balancechocolate.be werkt met een groot aantal browsers. Maar indien u wil gebruikmaken van alle mogelijkheden en functionaliteiten, gelieve een upgrade uit te voeren naar een moderne browser. U kan de laatste versie van de ondersteunde browsers hieronder vinden:

 

Google Chrome

 

Mozilla Firefox

 

Apple Safari

 

Microsoft Internet Explorer

Waarom moet ik upgraden?

Met een verouderde browser op het internet surfen is net als met een stoomtrein op de sporen van een supermoderne trein reizen -- het zal wellicht werken, maar er wordt geen gebruik gemaakt van de snelheid en veiligheid van alle moderne technologie. Een nieuwe, up-to-date browser zal minder vaak vastlopen, uw pagina's zullen veel sneller geladen worden en u zal heel wat beter beveiligd zijn tegen allerhande virussen en malware-aanvallen.